Diensten die ik aanbied

U kan bij mij terecht voor verschillende diensten, één enkele apart of een combinatie van meerdere. Er wordt met u afgestemd wat nodig is en wat bij uw situatie past.

Online visibiliteit

Door middel van growth hacking of het toepassen van enkele kleine aanpassingen kan je online zichtbaarheid al enorm vergroten! Werken aan SEO, een website en meer!

Video

Aan de slag met video. Ik kan je begeleiden bij het integreren van video in je bedrijf. Met een gsm of net met een hogere productiewaarde!

Social Media

Het beheren van sociale media kanalen of begeleiding bij het opstarten en gebruiken ervan.

Content Creatie

Het bedenken van online content kan soms moeilijk zijn! Ik help je bij het opstellen van een content plan en geef je concrete tips & tricks om aan de slag te gaan.

Specialisatie in duurzaamheid

stock-photography-D0xQQsZovws-unsplash_reduced

Tegenwoordig kan het als ecologisch of duurzaam bedrijf heel moeilijk zijn uw klanten te bereiken. Nochtans is de consument bewuster dan ooit en actief op zoek naar ecologische alternatieven. Door mijn eigen blog Conscious & Cute kom ik dagelijks in contact met duurzame potentiële klanten. Ik kan uw ecologische, sociaal verantwoorde of ethische KMO helpen nieuwe klanten te bereiken (en te houden!) door het gebruik van digitale marketing, content creatie en social media.

Unieke service voor elke klant

Persoonlijk

Ik bekijk elke case apart. Iedere klant krijgt een unieke ervaring en een one-on-one service die inspeelt op de noden van de zaak.

Doelgericht

Ik hecht enorm veel belang aan het opstellen en behalen van doelen. We bekijken samen wat uw doelen zijn en welke marketingtechnieken ik kan toepassen.

Diverse diensten

Een klein bedrijf heeft niet de middelen om elke dienst apart uit te besteden aan grote bureaus. Ik kan u helpen met verschillende zaken zoals fotografie, social media, het maken en beheren van een website, en nog veel meer om zo een concreet en haalbaar plan op te stellen dat oog heeft op de groei van uw bedrijf.

Duurzaam

Duurzaamheid is mijn passie, zowel voor de planeet als voor uw zaak. We bekijken samen hoe duurzame oplossingen uw bedrijf kunnen boosten en hoe het zo de tand des tijds kan weerstaan. Ecologie is een trend waar iedereen tegenwoordig mee bezig is, maar het kan ook een positieve impact hebben op uw omzet.

brooke-cagle-unsplash_homepage_reduced

Coaching op afstand

Online videogesprek

1252 uur
  • Starten met sociale media
  • Sociale media tips
  • Content strategie bespreken
  • Creatieve en technische tips
Aankopen

Coaching op locatie

Bij u thuis of locatie naar keuze

1853 uur
  • Sociale media strategie
  • Content strategie & plan opmaken
  • Uitgebreidere technische ondersteuning
  • Creatieve voorbeelden samen uitwerken
Aankopen

Contact Info

  • info@consciousandco.be
  • 0474790180

Vraag? Opmerking? Aanbieding?

Ik sta altijd open om een potentieel project te bespreken, dit bijvoorbeeld bij een tasje koffie! Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Copyright 2020 Christine Lamot © All Rights Reserved - BE 0717.567.297